Building organizational capabilities for the future

Executive Coaching

KTM Riitta Kalin on Certified Business Coach Master -koulutettu ammatticoach. Business coaching on tavoitteellista, liiketoiminnan tuloksellisuuteen tähtäävää yritysjohdon henkilökohtaista valmennusta. Se voi tapahtua myös ryhmissä, esimerkiksi johtoryhmille.

 

Executive coaching on erityisesti ylimmälle johdolle räätälöityä henkilökohtaista coachingia, jossa kokenut coach tuntee johtamisen problematiikan ja ylimmän johdon - usein yksinäisenkin - haasteet ja päätöksenteon kompleksisuuden. Helppoja ratkaisuja ei nykymaailmassa ole, on vain ns. "pirullisia" ongelmia, joissa mikään ratkaisu ei välttämättä ole optimaalinen eivätkä vaikutukset ennustettavissa, mutta päätöksiä on tehtävä. Kokenus coach auttaa johtajaa punnitsemaan eri vaihtoehtoja ja niiden vaikutuksia, sekä omia vaikuttimiaan ja arvojaan.

 

 

Sertifiointiin tähdännyt opiskelu kertoo todistetusta osaamisesta, mutta se kertoo myös Riitan palavasta halusta oppia koko ajan uutta ja kehittyä yhä paremmaksi johtajien tukijaksi ja sparraajaksi.

 

 

Valmennettava on hyvissä käsissä, kun valmentajana on pitkään toimitusjohtajana, johtoryhmien ja hallitusten jäsenenä sekä globaalien yritysten konsulttina toiminut ja moderneimmat työmenetelmät hallitseva ammattilainen.

 

 

 

 

 

 

Syndicate content